Uni-Ball

Aliatul perfect care te ajuta sa scrii sau sa desenezi oricand si oriunde!

Ciptronic

Uni-Ball

Se spune că „Prietenul, la nevoie se cunoaște” și de aceea instrumentele de scris UNI își propun să fie aliatul perfect care te ajută să scrii sau să desenezi oricând și oriunde, nu numai în condiții ideale, adică la birou, pe o suprafață plană, într-o atmosferă uscată, la un unghi de scriere corect și când ai timp suficient pentru a scrie sau desena, ci și atunci când sunteți nevoit să scrieți în grabă, stând în picioare, pe verticală sau deasupra capului, pe diferite suprafețe, pe tablă, afară în ploaie sau la un ger de -20 grade, în avion la mare altitudine.

În anul 1887, Niroku Masaki a înființat, în Tokyo, o mică fabrică care producea creioane grafit și care în scurt timp a devenit compania Uni Mitsubishi Pencil. Numele UNI provine de la numele primei game de creioane fabricate de Niroku Masaki și este derivat din cuvântul UNIC, cuvânt care simbolizează dorința tuturor celor din compania Uni Mitsubishi Pencil de a crea o gamă variată de produse care să se potrivească în mod UNIC nevoilor utilizatorilor individuali.

În 1979 compania Uni Mitsubishi Pencil a lansat primul roller cu vârf metalic care s-a impus în scurt timp prin calitățile sale, devenind un real succes. Pornind de la acest model în 1994 Uni-ball a lansat gama de rollere Uni-ball Eye care prin calitatea componentelor, forma ergonomică, designul modern și, nu în ultimul rând, scrierea ușoară și curată a fost și este, alegerea numărul 1 în preferințele clienților din întreaga lume.

Gama Uni PIN

Gama de produse dedicate artei grafice sau designului este alegerea ideală pentru cei din industria artei. Uni PIN este gama preferată de către arhitecți sau artiști care fac artă grafică sau ilustrații. Markerele Posca sunt “must have” – ul tuturor artiștilor, profesioniști sau amatori, în special al celor din street-art, designerilor, arhitecților sau pasionaților de articole meșteșugărești.

Inginerii și tehnicienii din echipa de R&D (cercetare și dezvoltare de produse) inventează și inovează, în mod continuu, noi materiale și componente pentru a putea aduce pe piață instrumente de scris și desenat în pas cu cerințele actuale. De la rollere și pixuri folosite la birou, acasă sau la școală, la instrumente de scris, desenat sau marcat profesionale pentru artiști, recunoscuți sau amatori, toate produsele fabricate de Uni-ball asigură performanțe ridicate în activitatea de zi cu zi a fiecăruia.

Pin It on Pinterest

Share This