Tesa

Unul din principalii fabricanti internationali de produse autoadezive.

Ciptronic

Tesa

Inventivitate, curaj și un simț excelent al dorințelor clienților și consumatorilor – iată principalele fundamente pe care s-a clădit brandul tesa® în existența sa de peste 75 de ani. De la clasicul tesafilm®, familia mărcii s-a lărgit cu peste 7.000 de produse inovative și orientate către client – pentru segmentele industrial și comercial și consumatorii finali. Fiind unul din principalii fabricanți internaționali de produse autoadezive, precum și o societate comercială publică independentă cu răspundere limitată în Europa, suntem reprezentați în peste 100 de țări și suntem lideri pe piața mondială în diverse domenii de aplicare.

Povestea de succes a tesa a început cu lansarea benzii adezive tesa® în 1936 (din 1941 tesafilm®) și a dispenserului de bandă adezivă care a urmat la puțin timp.

De-a lungul timpului, s-a dezvoltat o familie care acum conține peste 300 de produse pentru consumatorii finali. Soluțiile inteligente tesa ușurează viața consumatorilor europeni – în școli, birouri, acasă, sau în segmentul de bricolaj. Multe dintre acestea au devenit clasice; nu numai tesafilm® cu al său dispenser, dar și produse precum banda de mascare tesa®, tesamoll®, tesapack® sau tesa Powerstrips®.

Pin It on Pinterest

Share This