Promotionale si cadouri

Indica-ne doar evenimentul si bugetul si noi o sa-ti facem propunerea potrivita pentru tine!

Ciptronic

Produsele noastre

Ciptronic

Promotionale

Fie ca e vorba de un pix personalizat, tricou, agenda sau orice alt produs promotional noi iti recomandam cea mai buna solutie. Avem idei, avem produse, avem experienta si asta ne face sa putem sa-ti sugeram atat produse clasice cat si idei la care poate nici nu te-ai fi gandit!

Indica-ne doar evenimentul si bugetul si noi o sa-ti facem propunerea potrivita pentru tine! Datoria noastra e sa te surprindem in mod placut!

Ciptronic

Cataloage

Ciptronic

Agende

Desi suntem in epoca informative electronice, agenda ramane un clasic al marketingului! Fie ca e personalizata sau nu, datata sau nedatata agenda nu lipseste de pe aproape nici un birou.

La noi gasiti o gama variata de agende clasice dar si gama inovativa si ecologica de agende din hartie de piatra Pier Luigi.

Ciptronic

Cadouri pentru copii

Casa cu Cadouri este divizia noastra specializata in producerea de cadouri pentru orice ocazie. Fie ca e vorba de Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie sau alt eveniment din cadrul firmei tale, Casa cu Cadouri iti ofera cea mai buna si inovativa solutie! Daca nu ai gasit cadoul potrivit in cataloagele noastre indica-ne doar evenimentul si bugetul si noi o sa-ti facem propunerea potrivita pentru tine!

Pentru copii producem cadouri care pot contine dulciuri, rechizite, jucarii, carti sau orice alte produse potrivite varstei. Nu ezita sa ne pui la incercare inspiratia! Producem BUCURIE!

Ciptronic

Cadouri corporate

Casa cu Cadouri este divizia noastra specializata in producerea de cadouri pentru orice ocazie. Fie ca e vorba de Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie sau alt eveniment din cadrul firmei tale, Casa cu Cadouri iti ofera cea mai buna si inovativa solutie!
Producem cadouri pentru parteneri sau angajati, cadourile continand produse food, bauturi sau produse personalizate si pe care le puteti oferi cu ocazia sarbatorilor, team buildingurilor sau cu alte ocazii.

Daca nu ai gasit cadoul potrivit in cataloagele noastre indica-ne doar evenimentul si bugetul si noi o sa-ti facem propunerea potrivita pentru tine!

Modalitati de personalizare

Pentru a satisface pe deplin dorinta clientului de a primi produsul inscriptionat cu logo-ul sau mesajul dorit, va oferim multiple servicii de personalizare.

Serigrafie

– imprimarea suprafetelor plane din material plastic, metal, piele sau textile.
Acesta este metoda de personalizare folosita pentru materiale din plastic, metal, lemn si produse din hartie. Se pot face imprimari de mari dimensiuni si inalta precizie pe suprafete plane.

Tampografie

– imprimarea suprafetelor curbe sau neregulate din material plastic, metal, piele, etc.
Acesta este metoda de personalizare folosita pentru materiale din plastic, metal, lemn si produse din hartie. Se pot face imprimari de mici dimensiuni, de inalta precizie si rezolutie. Avantajul special al tampografiei este ca acesta nu este folosita doar pentru suprafete intinse. Logo-ul trebuie sa fie defalcat in culori, aplicat pe film, iar cliseele sa fie pregatite.

Tampografie sau decalcomanie

– pe produse din ceramica sau sticla.
Canile si paharele sunt personalizate cu ajutorul temperaturii inalte si a vopselei de sticla. Eticheta ajunge pe produs folosind transferul prin imprimare, apoi canile sunt arse intr-un cuptor. Prin aceasta procedura este greu sa obtinem culoarea Pantone exacta, deoarece vopselele ceramice nu pot fi mixate cu exactitate.

Transfer termic

– imprimare la cald pe suprafete textile sau suporturi textile.
Acesta este metoda folosita in personalizarea produselor textile, din plastic si a produselor din hartie. Logo-uri de la cativa centimetri pana la o jumatate de metru pot fi pregatite prin aceasta metoda. Toate produsele sunt tratate la temperatura ridicata, astfel logo-ul devine durabil.

Gravare mecanica sau laser

– pe produse din metal, piele, sticla, lemn.
Cea mai avansata metoda de personalizare este gravura cu laser. Adancimea logo-ului de suprafata poate fi masurata intr-o sutime de milimetru in comparatie cu procedurile anterioare mecanice. Suprafata produsului, practic, arde in procesul de dezvoltare a logo-ului. Personalizarea va arata bine chiar si in cazul logo-urilor mici.

Broderie

– pe materiale textile.
Aceasta procedura se foloseste pentru personalizarea produselor textile. Fiecare logo trebuie sa fie programat in mod individual in masina. Procesul creaza logo-ul din culori individuale cu un aspect permanent si exclusiv. In cazul in care logo-ul este de mica dimensiune, precizia va fi greu realizabila, iar culorile Pantone pot fi doar aproximative.

Sublimare

Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final. Prin sublimare se obtine o rezolutie inalta, imagini bogate, luminoase in culori vii (5760x1440 DPI).

Importanta acestei tehnologii este ca moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe produsul respectiv. Grafica pentru personalizare se poate trimite in format vectorial CorelDraw sau in anumite cazuri in format PDF.

Pin It on Pinterest

Share This