Papetarie - birotica

Va oferim un portofoliu complet de produse de papetarie si birotica.

Ciptronic

Brandurile noastre

Ciptronic

Schneider

Schneider este o marcă internațională de renume pentru instrumente de scris din Germania. Pixurile, markerele, stilourile și multe alte unelte de scris sunt dezvoltate și fabricate la sediul din Schramberg-Tennenbronn – Pădurea Neagră și la locatia din Wernigerode – Harz.

Schneider are o tradiție îndelungată în ceea ce privește calitatea: de-a lungul a 80 de ani, produce niște ustensile de scris la cele mai înalte standard “Made in Germany”.

Livram RAPID, livram GRATUIT, livram CALITATE!

Ciptronic

Office Point

Office Point este un producator german care detine un portofoliu complet de produse de papetarie si birotica incepand de la instrumente de scris, folii, dosare, capsatoare pana la produse pentru activitati creative si scolare.

Ciptronic

Kangaro

Fondat in 1958, Kangaro este unul dintre producatorii foarte cunoscuti de capsatoare, decapsatoare, perforatoare, capse etc. Diferentierea fata de copetitori vine de la fabricarea produselor de calitate, menținând în același timp costurile la minim. Abordarea orientată spre performanță a adus Kangaro mai multe premii. Compania noastră a fost onorată cu “Export Excellence Award” în fiecare an din 1996.

Compania a fost certificată ISO 9001 de către TUV Siddentschland, Germania și a câștigat premiul “World Quality Commitment International Star Award”.

Suntem reprezentați în peste 100 de țări și suntem lideri pe piața mondială în diverse domenii de aplicare.

Ciptronic

Tesa

Inventivitate, curaj și un simț excelent al dorințelor clienților și consumatorilor – iată principalele fundamente pe care s-a clădit brandul tesa® în existența sa de peste 75 de ani. De la clasicul tesafilm®, familia mărcii s-a lărgit cu peste 7.000 de produse inovative și orientate către client – pentru segmentele industrial și comercial și consumatorii finali.

Ciptronic

Uni-Ball

Se spune că „Prietenul, la nevoie se cunoaște” și de aceea instrumentele de scris UNI își propun să fie aliatul perfect care te ajută să scrii sau să desenezi oricând și oriunde, nu numai în condiții ideale, adică la birou, pe o suprafață plană, într-o atmosferă uscată, la un unghi de scriere corect și când ai timp suficient pentru a scrie sau desena, ci și atunci când sunteți nevoit să scrieți în grabă, stând în picioare, pe verticală sau deasupra capului, pe diferite suprafețe, pe tablă, afară în ploaie sau la un ger de -20 grade, în avion la mare altitudine.

Numele UNI este derivat din cuvântul UNIC, cuvânt care simbolizează dorința de a crea o gamă variată de produse care să se potrivească în mod UNIC nevoilor utilizatorilor individuali.

Pin It on Pinterest

Share This