Curatenie

Produse testate si atent selectate ce acopera aproape toate nevoile de curatenie si igiena a unei companii si nu numai.

Ciptronic

Brandurile noastre

Ciptronic

Koobic

Atent testate si selectate produsele sunt fabricate in Romania si acopera aproape toate nevoile de curatenie si igiena a unei companii si nu numai: sapun lichid, solutii pentru diverse suprafete, detartranti, inalbitori, vase, geamuri, produse de hartie.

Sapun lichid, solutii, detartranti, inalbitori, produse de hartie.

Produse de curatenie pentru bai, bucatarii, birouri, spalatorii, spitale, industria alimentara.

Ciptronic

Sutter

Produsele Sutter acopera toate nevoile si domeniile de activitate: bai, bucatarii, birouri, spalatorii, spitale, industria alimentara etc. avand vaiante de la solutii gata de utilizat pana la solutii ultraconcentrate pentru care se asigura sisteme de dozare profesionale.

Ciptronic

Lucart

Lucart Group este un producator italian orientat spre inovatie si protejarea mediului pentru toate domeniile de activitate: bai, bucatarii, spitale, saloane de infrumusetare, industrie etc.

Produse de curatenie pentru bai, bucatarii, spitale, saloane de infrumusetare, industrie.

Produsele Emulsio Naturale respecta sanatatea consumatorilor si mediul inconjurator!

Ciptronic

Emulsio

Emulsio Naturale se concentrează asupra sănătății consumatorilor și a naturii. Linia combină nevoia de produse eficiente cu respectarea consumatorilor din ce în ce mai sensibili, îmbunătățind în mod concret bunăstarea și mediul înconjurător.

Ciptronic

Splast

Începând cu anul 1992, SPLAST este un producător de echipamente profesionale de curățare manuală, utilizat pe scară largă pentru curățarea eficientă a birourilor, hoteluri, spitale, școli, fabrici etc.

Echipamente profesionale pentru birouri, hoteluri, spitale, scoli, fabrici.

Pin It on Pinterest

Share This